ابراهیم رضاپور در سال ۱۳۴۲ در خانواده یی متدین و در یکی از محله های خیابان برغان شهر کرج دیده به جهان گشود. وی در کانون گرم خانواده ضمن آشنایی با معارف دینی تربیت شده و به کسب علم پرداخت.
او که از جمله سربازانی بود که امام خمینی(ره) نوید ظهور آنها را در سال چهل و دو به مردم ایران داده و فرموده بود سربازان من در گاهواره ها هستند. با آغاز فعالیت های انقلابی در سالهای پایانی حکومت پهلوی به همراهی مردم انقلابی ایران علیه محمدرضا پهلوی و نظام فاسد ستم شاهی ایران قیام نمود و با پیروی از فرامین امام خمینی(ره) و نصب العین قراردادن اندیشه های ناب آن یار سفر کرده به فعالیت پرداخت. این جوان مبارز با التزام عملی به اصل شرقی ولایت فقیه در سراسر زندگی پرداخت و نیز خود پشتیبان ولایت فقیه بوده و برای جلوگیری از آسیب رسیدن به انقلاب تلاش نموده است.
رضاپور پس از پیروزی انقلاب از عرصه خارج نشده و در فعالیت های جهادی و انقلابی درصدد ترسیم زخم های به جا مانده از ستم استبداد و استعمار بر پیکر ایران اسلامی به مبارزه برخاست. اما گویی تلاش دشمن برای به زانو درآوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمامی نداشته و دشمن با هر شیوه ایی حتی تهاجم نظامی قصد دارد نهال نوپای انقلاب را از ریشه برکند، تو گویی سرنوشت برای سربازان به ثمر رسیده خمینی کبیر جز مبارزه با دشمن و دفاع از کیان انقلاب اسلامی سرنوشت دیگری رقم نزده بود. در همین اثنا و با تهاجم ناجوانمردانه دشمن بعثی به ایران اسلامی ابراهیم رضاپور نیز چونان سایر جوانان مومن و انقلابی با بر تن نمودن لباس رزم پا به عرصه دفاع مقدس گذاشته و به دفاع از ایران اسلامی همت مردانه گمارد.
حضور مستمر وی در جبهه های نبرد و اراِیه دلاوری های نمایان موجب گردیدتا رضاپور در عرصه های مختلف و سمت های گوناگون توفیق خدمت یافته و خدمات در خوری را از خود ارایه نماید. این جوان مومن و فداکار در راه حفظ ایران اسلامی از هیچ داشته خود مضایقه نکرده و گوهر سلامتی خود را با نگین افتخار آمیز جانبازی معامله نمود و اجری عظیم برای خود نزد پروردگار به ودیعه نهاد تا توشه ایی باشد برای روز جزا.
همت جوانان ایران تهاجم دشمن را ناکام گذاشت و نبرد با دشمن خاتمه یافت. اما گویی قضای الهی مبارزه را برای این بزرگ مرد به عنوان سرنوشتی محتوم در نظر گرفته و دفاع از آرمانها و عقاید بر آمده از نظام مقدس جمهوری اسلامی را وظیفه یی دائمی. از این رو سردار عرصه نبرد در ادامه روند رو به تعالی خود با حضور در سنگر دانشگاه دفاع از آرمانهای امام خمینی(ره) و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را با شهد شیرین علم و شوق فرآینده آموختن توامأن ساخت و سعی نمود این مکان علمی را ضمن رعایت فضای نقد و نظر و آزاد اندیشی از وجود جریان گر مخرب پاک نماید.
طی مدارج علمی و حضور در مقطع دکتری علوم سیاسی خود نشانی بود از روح خستگی ناپذیر او که لذت خدمت به ایران اسلامی را با تمامی لذایذ چرب و شیرین دنیا عوض نمی نمود. ابراهیم رضاپور به همان میزان که به تحصیلات علم همت گمارد به حضور در عرصه های سیاسی و اجتماعی ایران نیز عنایت داشت.
مشارکت خالصانه و بی ریا در مناسبت های انقلابی و گرامی داشتن ایامی که به حق یوم الله بودند تا مشارکت فعال در رفع مسائل و مشکلات مردم کرج بی هیچ رنگ و ریا بخشی از اقدامات او را در بر می گیرد.
چه خوش گفته اند که:
همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند